Kesi

Mandag, 26. august 2024

Endelig spiller Kesi i Royal Arena!

Den 3. maj 2025 indtager Kesi scenen i Royal Arena med en koncert, som bliver den største indendørskoncert i hans karriere indtil videre. Fra Nørrebros rødder til nogle af landets største scener har Kesi markeret sig som én af Danmarks mest indflydelsesrige kunstnere – med stor betydning for ikke bare én, men flere generationer.

Med et nyt album, *FOMO 88.8 FM*, der har domineret hitlisterne, og et bagkatalog spækket med anthems som "Blå Himmel", "Følelsen" og "Ibiza", er Kesi mere relevant end nogensinde. Han er ikke bare en del af lydbilledet – han former det.

Han har stået på Orange scene, og har denne sommer taget Grøn-turnéen med storm. Nu står Kesi på tærsklen til endnu et kapitel i sin karriere. Denne koncert bliver ikke bare en optræden; Det bliver en manifestation af, hvorfor Kesi er blevet en uundgåelig kraft på den danske musikscene. Det er her, han samler trådene fra en rejse, der har gjort ham til en central figur i dansk hiphop, og fører publikum igennem en aften, hvor både nye og gamle 
tracks skaber en elektrisk stemning.

Om koncerten siger Kesi selv:

”Jeg har været til såååå mange koncerter i Royal Arena efterhånden som gæst og også optrådt med flere af mine venner derinde. Hver gang jeg har været der, har jeg gået og glædet mig til at det en dag skulle blive min egen tur! Jeg har drømt om, hvordan det skal se ud. ENDELIG passer det ind i min kalender og jeg tør godt love jer, at jeg kommer med alt, hvad jeg har.” 

Billetterne ryger i salg fredag den 30. august kl. 10.00 via Kesi.dk og Ticketmaster.