TOTO with special guest: Christopher Cross

Tirsdag, 10. september 2024

Trommerne ekkoer igen over Danmark – Toto vender tilbage i 2025

 

Toto aka The Dogz Of Oz og danskerne kan ikke trækkes væk fra hinanden. Derfor vender det amerikanske rockband tilbage i 2025, hvor de i februar indtager Royal Arena sammen med special guest Christopher Cross.

 

Toto er klar til igen at bringe hitparade til Danmark. Det legendariske amerikanske band, anført af Steve Lukather og Joseph Williams, har opnået milepælen diamond certificering af deres udødelige evergreen ”Africa”, som de fejrer med en stor turné rundt i Europa i 2025.

Bandet har de seneste år haft en utvetydig renæssance, og deres bredtfavnende repertoire, som også indbefatter hits som ”Hold the Line” og ”Rosanna”, bliver afspillet intet mindre end tre millioner gange dagligt bare på Spotify.

Det er ikke kun bagkataloget, som har bevist dets stamina gennem årene. Toto har nemlig også som reinkarnationen The Dogz of Oz imponeret koncertgængere i hele verden igen og igen, med den nuværende livebesætning bestående af Steve Lukather (guitar/vokal), Joseph Williams (vokal), Greg Phillinganes (keyboards / vokal), Shannon Forrest (trommer), John Pierce (bas), Warren Ham (horn / percussion / vokal) og Dennis Atlas (keyboards / vokal).

Når bandet spiller i Danmark, har de fået for vane at starte folkefest og fællessang, og ikke mindst blive hyldet med stjerne-regn hos både publikum og anmeldere. Deres kommende koncert i Royal Arena i 2025 bliver ingen undtagelse, når Toto i fornemt selskab med verdensstjernen Christopher Cross som special guest.

 

TOTO AKA THE DOGZ OF OZ
+ SPECIAL GUEST: CHRISTOPHER CROSS

LØRDAG 22. FEBRUAR 2025 – ROYAL ARENA, KØBENHAVN
BILLETSALGET STARTER: FREDAG 13. SEPTEMBER
BILLETPRISER FRA: 435,- + GEBYR
BILLETSALG VIA: ALLTHINGSLIVE.DK / TICKETMASTER.DK