Jacob Collier

Onsdag, 2. oktober 2024

JACOB COLLIER: DJESSE UK & EUROPE TOUR

21. NOVEMBER 2024

ROYAL ARENA (Flyttet fra Forum Black Box)

OBS: Alle billetkøbere som har købt billet til showet i Forum Black Box vil modtage en mail fra Ticketmaster med mere billetinformation om koncerten, der nu er rykket til Royal Arena. Flere billetter sættes i salg torsdag d. 3 oktober kl. 10.00.

Den femdobbelte GRAMMY-vindende singer-songwriter, multiinstrumentalist og producer, Jacob Collier, har annonceret sin største europæiske headline tour til dato. I efteråret vil han drage på tour i forlængelse af udgivelsen af sit længe ventede, og allerede GRAMMY-nominerede, album, ”Djesse Vol. 4”, som udkommer 29. februar. Collier og hans anerkendte band vil rejse kontinentet tyndt på en 22 show turné, produceret af Live Nation, som starter i Portugal 2. november, efterfulgt af Spanien, Italien, Tyskland, Østrig, Tjekkiet, Polen, Norge, Sverige, Danmark, Belgien, Holland, Luxemborg, Schweiz og Frankrig. Det hele kulminerer på Colliers hjemmebane i England med et særligt show i The O2 i London.

Offentliggørelsen lander i kølvandet på udgivelsen af Jacob Colliers nye single ”Witness Me”, feat den canadiske singer-songwriter Shawn Mendes, den britiske rapstjerne Stormzy og den 19 gange GRAMMY-vindende gospel-legende Kirk Franklin. Sangen er en rørende hyldest til empatiens magt og den er blevet udnævnt til ”The World’s Hottest Record’ af BBC Radio 1 i denne uge.

”Witness Me” er den fjerde single fra Colliers kommende udgivelse fra det genredefinerende fireparts albumprojekt ”DJESSE”. Sammen med de tidligere singler “Little Blue (feat. Brandi Carlile)”, “Wherever I Go (feat. Lawrence & Michael McDonald)”, “WELLLL” og det GRAMMY-nominerede “Never Gonna Be Alone (feat. Lizzy McAlpine & John Mayer)” giver den et fascinerende indblik i det kommende albums ekstraordinære dybde og bredde.

Mens han arbejdede på “Djesse” begyndte Collier at transformere sine publikummer om til et sprudlende improviseret kor. Ved at dirigere publikummerne til sine koncerter, om det er på mindre eller større spillesteder, eller sågar festivalpladser som Bonnaroo og Glastonbury, skaber han en stærk forbindelse mellem fans gennem deres energiske harmonier. Dette er et bevis på Colliers mantra: At alle i verden med en stemme og også er en musiker. Med optagelserne af mere end 90 publikumskor, vil 150.000 stemmer fra hele verden komme til at spille en vigtig rolle i fortællingen og skabelsen af ”Djesse Vol. 4”.

VIP: På DJESSE VOL. 4 Europe & UK Tour vil der være VIP-pakker og oplevelser tilgængelig for fans, som tager koncertoplevelsen til et nyt niveau. For mere info, besøg: jacobcollier.com/tour.

Jacob Collier er i gang med at opbygge et imponerende resumé: I løbet af de sidste 12 måneder har videoer med hans publikumskor fået millioner af visninger. Han var den første mand til at blive en Vogue Darling. Derudover var han med på forsiden af Rolling Stone i UK. Han var også med til at skrive, og spille, på syv numre fra Stormzys ”This Is What I Mean”. Ydermere har han haft et tæt samarbejde med Coldplay. Han spillede sammen med dem i Saturday Night Live og til deres shows på Wembley Stadium i sommers, samt på deres album ”Music of the Spheres”. Han var også med til at lave hits med bl.a. SZA på hendes nummer ”Good Days”, samt med Lizzy McAlpine og Kehlani. Han lancerede en udsolgt signaturlinje med Crocs og spillede for nyligt sit største headline show til dato foran 17.000 mennesker i Hollywood Bowl.

 

Følg Jacob Collier:

Instagram | Twitter | Facebook | YouTube | Website | TikTok

 

Om Jacob Collier
Hyldet af publikum, anmeldere og medmusikere som en af de mest talentfulde unge kunstnere i moderne tid, har den 29-årige Jacob Collier allerede en tilsyneladende endeløs liste af bedrifter, heriblandt fem GRAMMY statuetter og 11 GRAMMY-nomineringer, herunder årets album i 2021.

Hans liste af samarbejdspartnere er overraskende varieret og frisk. Jacob har lagt stemme til sange med navne som Coldplay, SZA, Stormzy og Kehlani. På sine egne numre har Collier arbejdet med en uforudsigelig gruppe af musikalske stjerner, fra den maliske sanger Oumou Sangaré til John Mayer, T-Pain, Ty Dolla $ign, Daniel Caesar og Tori Kelly (for at nævne nogle få). Med sin eksplosive entré på den globale scene, hjulpet afsted af hans virale YouTube-covers, fangede Collier opmærksomheden fra Quincy Jones og udgav, med ham som mentor, sit debutalbum "In My Room" i 2016. Dette blev indspillet, produceret og fremført helt af Collier selv.

"Djesse" (hans seneste fireparts albumprojekt) har været en naturlig udvikling fra én-mands-processen på "In My Room", til nu at inkludere samarbejdspartnere fra hele verden. Resultatet har indfriet Colliers ambitiøse løfte og præsenterer en utrolig række af kunstneriske ligemænd og musikalske temaer, der omfatter alt fra orkestral komposition til folk, R&B, rap og pop.

På trods af at Collier allerede har opnået mere end de fleste kunstnere kunne håbe på i en levetid, er han stadig uroligt kreativ. Sideløbende med den kommende udgivelse af "Djesse Vol. 4" har han planer om fremtidige projekter centreret omkring soloklaver, orkestre, filmmusik, undervisning, musicals, med mere.

Billetpriser: PL1 RA: 475 DKK + 45 gebyr, PL1 Forum seated: 375 DKK + 45 gebyr, PLU Forum: 375 DKK + 45 gebyr, PL2: 325 DKK + 45 gebyr, PL3: 300 DKK + 45 gebyr

Billetsalget starter torsdag 3. oktober 2024 kl. 10.00 via livenationdk og ticketmaster